ŞEREFLİKOÇHİSAR TİCARET ODASI YÖREX'TE…

Eklenme Tarihi : 03-11-2018

Antalya Ticaret Borsası  öncülüğünde TOBB'un desteğiyle bu yıl 24-28 Ekim 2018 tarihlerinde 9’uncusu düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'na odamız ilk defa katıldı.

Sizin oraların nesi meşhur” sloganıyla gerçekleştirilen ve ülkenin dört bir yanından yöresel ürünlerin ekonomiye kazandırılmasına katkı sağlayan YÖREX Fuarında, yöresel tatlar, el sanatları, tarım ürünleri, gıda ürünleri, kültür ve turizm zenginlikleri gibi birçok alanda tanıtımlar yapılıyor

Odamız ilk defa katıldığı fuarda ilçemize özgü tahinli pidenin ilçemizde çıkarılıp işlenen tuzun ve ilçemizde yetiştiriciliği yapılan kimyon,nohut,mercimek gibi tarımsal ürünlerin tanıtımını yaptı.Standımızı ziyaret eden Antalyada yaşayan Şereflikoçhisarlı hemşerilerimiz ve Antalyalılara yaklaşık 700 adet hediye paketi verildi.

Bu paketlerin içerisine ilçemizde üretilen nohut,mercimek,kimyon,tuz ve tahinli pide olmak üzere toplam 5 ürün hediye ettik.

Standımıza halktan büyük bir ilgi oldu bu ilgi karşısında Şereflikoçhisar’ımızı büyük bir gururla  temsil ederek tanıtmış olduk.

Standımızı ziyaret eden TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcı

klıoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ankara Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Faik YAVUZ, Gazeteci/Yazar Yavuz DONAT ve beraberindeki heyete, Oda/Borsa Başkanlarına tahinli pidemiz ikram edildi.Oda Başkanımız  Levent Koçak  TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve Antalya Büyük şehir Belediye Başkanı Menderes Türele Tuzun Doğal oluşumundan meydana gelen Ayyıldızlı bayrağımızı hediye etti.

İnşallah bir sonraki yılda 2019 yılında daha geniş kapsamlı bir şekilde hazırlanıp ilçemizi tanıtacağız.