Eklenme Tarihi : 20-08-2018

Değerli Oda üyelerimiz , Sevgili hemşerilerim;

Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin Hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Yönetim kurulu Başkanımız Levent Koçak, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajda şöyle dedi;

Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan,yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en yoğun yaşandığı günler bayram günleridir.

Bayramlar, Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı, eşin, dostun, akrabanın, hastaların, büyüklerin ziyaret edildiği; muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı; çocukların sevindirildiği; dargınlıkların, kırgınlıkların giderildiği; sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı; müstesna günleri ifade eder. Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı arttırmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Oda Üyelerimizin, Ve Şereflikoçhisarlı Hemşerilerimin  Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Levent Koçak

Şereflikoçhisar Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı